Pelle, en av mina 5 katter!<3

image92

image93

Så söt han är asså:P

Ny!

Köpte nu tröja idag! :) Åh, är redan kär i den , älskar färgen. :P

image90

Cyckeltur!

Det kan ni ge er på ;) Jag o mamma fick ett ryck at  vi skulle ut o cyckla en runda idag efter maten, så det gjorde vi oxå! Vi tog en väg runt stensund, komöte, åda o västrafän! En hel del uppförsbackar så man vart helt slut i benen, men när det väl kom en nedförsbacke så var det otroligt skönt. Vår cyckeltur tog ca 40-50 minuter i rask takt utan pauser! Nu ska jag ta en kopp kaffe o lägga mig i soffan och se filmen "hemma bäst" med mamma, någon som sätt den? isf, vad tycker ni om den?


Det är nått krångel med min data eller bloggen nu för bilderna vill inte laddas upp. Äsch, vi tar det senare. Hur har er dag varit?

/Nettaan,

Leona Lewis - You Bring Me Down



Dagens låt.
Påminner mig om så mycket genom livet.

image85

Glömde säga,

det blir ju görna lund på fredag med mina bruda; Laura & Amy! <3
Ska verkligen bli jätte kul o komma iväg o göra nått med bara er två
igen, det var länge sen nu ju. Super kul kommer det bli! Här nedan
är två bilder på gröna lund som jag tog från google bara för att ha
någon bild just nu. Men flera kommer efter fredagen! ha det gött! =)






image84

I love it ;)

Vaknade i morse kl 07.20 o märkte att min bror inte stigit upp ännu så jag flög upp ur sängen o väckte honom så han skulle hinna till sin praktik som böjar kl 08.00, när jag väl fått liv i han så gick jag ner o satt på lite kaffe som i sen drack ute i solen på våran framsida, riktigt mysigt var det. Sen kom även mamma upp o drack en kopp kaffe med oss. Sen gick lillebror bort mot sin praktik. Hihi, jag skickade fyra likadana sms till Laura i morse "Godmorgon gumman. Dags o vakna, solen skiner, hihi puss." Ja, hon vaknade tydligen av det o kunde inte somna om igen så hon är uppe nu oxå, förlååt att jag väckte dig tjejen<3 Nej ni, en kopp kaffe till skulle inte sitta fel;) Och det är sooool ute, i just love it!
image77
No make-up !


image78

Nattinatti.

GOD NATT! :)

image76

Ny!

image74
Köpte ny deodorant idag.. Den är faktiskt rikigt bra o luktar sjukt gott:) Är super nöjd med den!

image75

Middagen på G.

Det är rikgit härligt när det kurrar i magen av att man är hungrig.. och så känner man lukten av köttet o ser salladen stå på bordet men massa gottis i ! :) Ska närsomhelst ta o äte lite, så fort maten är klar. Sen senare så ska jag hem till pappa o hämta min kabel till mobilen så man kan få in lite bilder i bloggen som är nytagna från igår och idag! Så kika in senare vettja! :) Och kommentera även i inlägget under om vem ni tycker bär outfiten bäst!

image73

Vem bär den bäst?

image71
Gwen Stefani eller Sandra Bullock?

image72

Jobb sen vagnhärad!

Jobbat 10-15 idag, allt gick galant som det nästan alltid gör! :) När jag kom hem så kollade jag bara buss o hämtade pengar o sen satt jag mig på bussen mot vagnhärad för att träffa Laura, roligt. Vi drack kaffe i fikade med kakor o massa gottis, mums. Var där i några timmar sen  åkte jag hemmåt igen för att käka osv. Nu tänkte jag passa på o uppdatera lite snabbt. Mamm väntar på mig i soffan, vi ska hyra en film o ha lite "myskväll" eller vad man ska kalla det. Lillebror är ju hos pappa över natten så vi är hemma själva nu, rätt skönt o kunna ha en kväll ensam med henne, vad  på i kväll?

Bilder kommer senare!

image70

Sanningens ögonblick.

Har just kollat på sanningens ögonblick, hon var ju riktigt duktig o svara san på hela 20 frågor, trots att hon tyckte det både var jobbigt och nervöst. Nu gör jag inte mycket alls, kikade in här på datorn ett tag o tänkte passa på att uppdatera bloggen. Jag ska nog när som helst sova, är fortfarande trött efter resan, även fast jag sovit nästan hela dagen. Men det blir så:) Kul att komma ut o åka lite längre svängar ibland, haha. Nej jag känner att jag mest babblar på om dom mest ointressantaste sakerna just nu så det blir väl antagligen att sluta blogga för idag, så jag inte tråkar ut er :P Bara lite kort om dagar en nu då: Vi halv sju på kvällen idag så kom jag hem till mamma för o fika med henne o hennes sambo tommy, det vart tårta o kaffe (morsdagfirande). Mamma fick även öppna sitt paket som hon fick av mig idag, hon fick två söta tröjor från essges och hon vart verkligen jätte nöjd o krama om mig så glatt, det är verkligen super kul o se någon bli så nöjd när man ger bort nått, man blir så himla glad själv då, att man lyckats hitta något som faller dem i smaken:) Jag lyckades, wihoo!
Hur har ni firat dagen med era mammor?=)

image68
Jag älskar dig mamma!<3


image69

Så här trött har jag nog inte varit på länge.

Lördagen: Jag gick upp klockan 08.00 för att göra mig i ordning in för jobbet som började kl 10.00. Det var mycket folk o mycket att göra. Jga slutade kl 15.00 och då gick jag hem o satt mig vid datan bara o sen pratade jag en hel del med pappa och bara hade det trevligt. Och sen så ringer annica o så har det självklart strulat med deras pengar så dom kommer inte hem med bussen.. Vi hade tänk föra över pengar men det gick inte för pappa och annica hade nämligen olika banker. Vi försökte på massa sätt men inget verkade vilja funka, så jag o pappa fick helt enkelt sätta oxx i bilen och åka till halmstad för att hämta min lillebror o annica.. Vi åkte från trosa vid kl 20.00 och vi kom fram i getinge ca 01.30. Då träffade jag erko (föredettapojkvännen) på en cigg o prata lite.. Sen gick jag in till annica o bara tog det lugtn ett tag sedan så åkte vi hem igen nånstand mellan 02.30 och 03.00.. Vi kom iallafall hem till trosa vid klockan 08.30 i morse, så gissa om jag var trött efter att ha åkt bil fram o tillbaka till halmstad.. jag hade iallafall möjlighet o somna i 30 min i bussen, men stackars pappa som fick köra hela vägen.. Anyway, jag gick o lade mig kl 10.00 idag och så vaknade jag 15.30. Det var skönt att få sova lite efter den långa bilresan under natten. Anyway, så kan det bli ibland. Kollade ni alla på eurovision? :) Hur gick det isf?

image67

Dagens!

Jajamensan, här får ni se en bild på dagens outfit! :)

image66

Linne, fårn gina tricot.
Shorts, från cypern.
Leggings, från HM.

Trosaportensdag!

Yes, idag har det varit trosaportens dag så jag åkte på att jobba på essges i 5 timmar! Men det gjorde inte så mycket, det var bara trevligt o träffa lite folk o så:) Det var studsmatta o lek för dom minder utan för essges o järn o färg o sen var det även en oskester där.. Vi hade tipspromenad o sen en picnickkorg som kunderna fick buda på o den som budade högst vinner korgen:) Och det råkade bli min familj:P Min "plaspappa" eller vad man ska säga budade 610 kronor så den vart våran:) I den finns två stycken bio biljetter (hoppas på att jag får dom;) haha) sen lite smått o gott från mat till godis, och även en keramik skål o koppar, riktigt fina saker! När jag slutade så träffade jag mina bruds som nyrligen handlat hos oss, vi snackade o sånt mys i solen! Blir kanske att träffa dom senare oxå, hoppas!<3
Nu sitter man bara här igen men musik som spelas från högtalarna, rikigt trevligt faktiskt! Och vädret, åh, det är ju bara för skönt med sol :) Dock blåser det lite, men kallt är det iallafall inte:) Hoppas på sånt här väder ett tag framöver nu, gör inte ni det?:)
 
image65

Humm..

Okej, jag vet inte vad jag har gjort nu, satt o trixa lite med bloggen för o komma på lite nya saker.. Men nu där alla har skrivit kommentarer så står det bara "comment text.." kommer det förtsätta bli så?... Isåfall, vet någon hur man fixar till det för jag har inte den blekaste.. :(

image64

satt dit en ny bakrund idag, tyckte den var lite söt:) Nej ni bloggare, nu blir det natti natti för min del.
sovgott!

Nuså,

Nu blire att ta en dusch sen så vet jag inte vad jag ska hitta på, ska jobba i morgon så festendet håller jag mig iallafall ifrån:) Rätt skönt o göra det ibland oxå! Anyway, ska duscha nu, vi hörs senare!
..Föresten, vad ska ni göra denna fredag? nått kul som händer?


Dagens outfit!

image62

Känning från Åhlens.
Leggings från HM.

Godmorgon,.

Steg upp ur sängen för ett tag sedan, är så jävla trött. Idag var det verkligen segt att komma upp. Ska snart dra ner till trossen och handla någon lucnch och sen dra till jobbet direkt o se vad man ska få hitta på o göra idag, det lär ju helt enkelt märkas. Nej nu ska jag ta en kopp kaffe o se om den kanske kan pigga upp mig lite!
image58
image59

Min sötis hund tiger!  Love you<3

Dags att bädda ner sig i sängen.

Yes, det börjar nog bli dags för det nu tycker jag. Är faktiskt väldigt trött o ska däremot upp någon gång runt 8-9 , börjar ju jobba i kl 10 i morgon så.. Tur att det inte är sån lång dag, slutar kl 15, härligt! Jaja, har inte hunnit med att uppdatera så mycket i bloggen idag, men det kommer, jag lovar! :) Sov gott allesammans o hoppas att ni har haft en bra torsdag!

God natt!

Film, chips o coca-cola!

image57

Jag och pappa har nyss kikat på filmen, vingar av glas. Den filmen är verkligen bra, man tröttnar aldrig på den heller, jag har sett den så många gånger nu så jag kan filmen utan till. Verkligen en toppen! Någon mer än jag som tycker denna film är bra? :)

Här kommer kläderna!

Yes, nu tar jag mig tid till att ladda upp bilder på resten av det jag handlade i nyköping igår! :)

image54
Dessa söta leggings i olika färger o + dom lila som jag hade på bilden utav dagns outfit. Från HM o Gina tricot !

image55
Ett linne "you make me wanna shout" från Gina tricot !

image56
En klänning men en hel del olika färger på ,
från åhlens ! (tyckte det var snyggt när det bara
var ett axelband!)

Sen köpte jag även en ring från lindes med en stjärna på , dom hänger o diglar lite hur som helst,
glömmde ta kort på den, men den kanske kommer in i nått inägg framöver, det lär ju märkas!
Och sen köpte jag ju även det som jag hade på dagens outfit i inägget innan.
Som jag oxå sagt innan : jag är en färgglad typ, och det kanske ni har märkt vid det här laget? Eller? :)
Så...Vad tycker ni om kläderna? iI love them!

Helt slut efter att ha prissatt kläder.

Ja, rukbiken till inlägger säger väl det mesta..Jag är verkligen helt slut efter att ha prissatt kläder hela dagen.. Det var mängder av nya kläder som hade kommit in underb veckan, kulkul! Anyway, nu har jag iallfall kommit hem och jag ska nog bara ta det lugnt o vänta på att pappa kommer hem så vi sedan kan fixa någon mat tillsammans. sen senare blire antagligen hem till mamma för att se på sanningens ögonblick! Jaja, nu ska jag gå o göra lite nytta här hemma!
Här kommer en bild på dagens outfit;
image53

Klänning från gina tricot
Legging från HM.

Detta var två av plaggen jag köpte igår,
köpte såklart lite mer o dom kommer jag
att lägga in bilder på om ett tag :)

Vad tycker ni om min outfit idag?



Nyköping.

Idag vaknade jag upp hemma hos Laura kl 07.00, steg upp nästan direkt, gjorde oss i ording käka lite frukost, tog en kopp kaffe osv. Sen kl 08.55 så gick våran buss til nyöping och på den bussen satt massvis av söta dagisbarn som skrek o hade sig, det var minde sött haha, ingen bra start på morgon när man är trött o höra massa skrik hit o dit, men söta var dom allt! När vi kom till nyköping satt vi igång med shoppingen direkt, hittade kläder på första affären vi  gick in på, så jag kännde redan på att det skulle bli en bra shopping dag, och jajamensan, det vart det allt! Sen tog vi även en sväng förbi tessin skolan o hälsade på några av dom gammla klasskompisarna, dom första som mötte mig utanför skolan var Cristian Jerry o Tilda, dom kom springandes i full fart mot mig o krama om mig, jag har verkligen saknat er så sjukt mycket!<3 (För er som inte vet så hoppade jag av skolan i februari detta år) Sen efter att ha varit ute ett tag så gick vi in en sväng i skolan o där träffade jag massa andra, som tex Matilda o Anton, mycket kul o träffa er med, saknar er massooor!<3 Sen begav sig jag o laura ner mot centrum igen, men vi stannade till på vägen o käkade lite mat, det satt fint i magen ska ni veta! Sen forsatte vi att shoppa o hittade en hel del med fina saker. Se klockan 17.00 så åkte vi med bussen hem för då hade vi hittat det vi ville ha o var helt nöjda med shoppingdagen i myköping. När jag kom hem så käkade jag lite med pappsen o nu sitter jag hos mamma, sprang över hit för att hämta lite saker bara, ska närsomhelst tillbaka hem till pappa o titta på någon film tillsammans med honom, känner för en slö kväll ikväll, fär jag är verlkligen helt slut i kroppen, o mina fötter är lessna för dom har fått lidigt mycket idag:/ Jag har tyvärr inga bilder på kläderna ännu, men dom kommer jag nog hinna ladda upp i morgon, så håll ut :) Ja om jag kortfattar allt så vill jag bara komma fram till att min dag har varit helt toppen, tack för att du gjorde den så bra Laura<3
Hur har eran dag varit?

image52

God morgon!

Ja som ni kanske såg på min veckoplandering igår så skulle jag har jobbat 11-14 idag. Men i morse när klockan ringde så var jag så himla trött o orkade verkligen inte gå upp, och med en dundrande huvudverk så blir det inte lättare. Så det fick bli en hemma dag för mig idag.. Vila upp mig till  morgondagen då det är shopping med Laura, sen tillbaka o jobba på torsdag! Juste, jag gjorde ju kaffe för ett tag sedan! Nu blire att ta en kopp kaffe o en cigg (Ja jag håller på med sådana dummheter, inte bra anette!) Och sen blire nog datorn igen, det brukar blir så;) Vi hörs!

Jag är verkligen den färggalda typen!

Ja, jag vill gärna ha färgglada klädesplagg, har nästan bara färgglada med faktiskt. Men det är det jag gillar att klä mig i, massa färger ska det vara, i just love it. Här kommer lite söta saker från www.laredoute.se

image48image49

image50image51
Vad är ni för typ när det gäller kläder? Det här ett perfeckt exempel för min typ, jag älskar färger!

Horoskop!

Tur
Om du prövar på spel kan du till en början bli glatt överraskad. Tyvärr ser turen ut att vända så du gör vist i att sluta medan du ligger på plus.         
   
Hälsa
Du känner behov av att komma i form, men skyller på att tiden inte räcker till. Kanske är du illa motiverad. 

Ekonomi
Du kanske känner att pengarna inte räcker till. Bristen på planerad budget gör sig påmind.         
   
Arbete
Inse dina begränsningar. Även om du har lätt att ta tag i nya uppgifter.

Kärlek
Om du är singel ser det ut som om det finns en person i din närhet som gillar dig. Det är upp till dig att upptäcka vem det är.         
   
Relationer
Du har dagens program klart, men det kanske finns personer som har andra planer för din del. Det blir nog du som får backa.

Jaha, där ser man!

Hello kitty!

image46
Har beställt dessa sötis tofflor nu oxå, för 79.50, dom kommer hem till mig i början på juni. :)

Åh, kääärlek!

Min väska kom idag, så snygg den är, jag är hel nöjd med den, bara 98 kr.

image44
Kärlek på dig!

Veckans to-do list.

Måndag: Jobbat 11-15
Tisdag: Jobbar 10-14
Onsdag: Ledig så det blir shopping i nkp med Laura.
Torsdag: Jobba 11-15
Fredag: Jobba 10-15
Lördag: Jobba 10-15
Söndag: Ingen aning.

Detta är det jag vet att jag ska göra, men vad som händer mer under dagarna än jobb har jag ingen aning om, men det märks ju, inte sant? Jobbet idag gick bara bra, var bara så trött så jag hade ingen som heslt lust med att jobba, men ibland är man ju tvungen..buhu. Nej nu ska jag nog ta o måla nån vägg i min lillebrors rum så det blir klart där inne någong gång, har stått halv målat nu i ca två-tre veckor. Vi hörs senare!

Dagens!

Här kommer en bild på dagens outfit , tyck till!
image43

Good morning everyone.

Sovit gott? Det har verkligen jag gjort, ville helst inte kliva upp ur sängen idag när klockan ringde för att jag sov så skönt. Men tyvärr så kunde jag ju inte ligga kvar o dra mig eller sova vidare, ska ju nämligen iväg o jobba idag, buhu, jag orkar verkligen inte, jag vill bara vara hemma o ha en sån slö-mys.dag ni vet! Men det får jag väl ta på onsdag då jag är ledig, skönt! Har nästan nyss kommit ut från en dusch och hunnit att på mig kläder.

Svarta Lee jeans - from essges
Vit blus - from essges
Halsband - from hm.

Kankse kommer in med enb bild senare, tror inte jag hinner det nu.

Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe, föna håret o sminka mig lite sen är det dags att rusa iväg till essges. Jag jobbar 11-15 idag så jag uppdaterar bloggen nånstans efter 15, kika in då vettja. Ha en toppen dag allesammans!

God natt!

Nej nu är klockan mycket och jag ska upp för att jobba på essges i morgon så känner att det är dags att bädda ner sig i sängen o sussa lite nu. Så det här blir mitt sista inlägg för ikväll. Återkommer i morgon:)
Sov gott alla läsare!

Vem bär den bäst?

image42
Paris hilton vs Paula abdul vs Debra Messing

Ja, vad tycker ni läsare? - jag tycker nog paris hilton bär den bäst.

Plastikkirurgi.

Bläää. Visst finns det en gräns på plastikkirurig? Det  här är väl bara helt för mycket överdrivet??
Vem vill se ut så här lixom? :O

image41

uuuh, jag tycker det är vidrigt!

Sanningens ögonblick.

Nu sitter jag färdig i soffan med kanal fem på och ska kolla på sanningens ögonblick som börjar precis nu :) Tycker det pogrammet är rätt roligt, dom måste prata sanning hela tiden, man får reda på mycket roliga saker , privata saker och allt möjligt. Är det någon mer en jag som kollar på det?
image40

Ge mig tips (A)

image39

Yay,



Rmk o co från talang 2008
Brukar inte lyssna på sån här musik i vanliga fall, men dom här tycker jag är så härliga!

Tävling,

Det finns en tävling i Jesphers blogg.
Du kan vinna nån desing eller ett presentkort på vero mode värde 300 kr.
Kika in på hans blogg o läs mer om tävligen vettja. :)
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2622771

bara 29 dagar kvar.

image33
Från hotellrummet!

image34
Beach - resturant, cafe, bar!

image35
The beach!

image37
Soltime!


- Om 29 dagar är vi där igen, och jag längtar som en tok.
- Sol
- Bad,
- Party,
- God mat,
- Bara slappna av,
- Bli massa brun, ja tack!


  Åh<3



Myspys.

Gårdagen,. kvällen o natten tillbringades hos Laura o Amy med dom Jenny, Lina o Stephie!
Trots att det var lite krångel så var kvällen ändå väldigt trevlig, tack för ännu en kul kväll med er<3
(Bilder kommer nog senare)
Nej, nu ska jag kolla på tv o bara mysa  men lite gottis.

Hörs senare! ha det bra.

1 måndad kvar, sen drar vi!

1 månad, dvs 31 dagar, då jäklar :) Yas, jag mamma lillebror o tommy drar tll cypern den 16 juni, det är exakt en månadg kvar idag, 31 hela dagar. Wiho så jag längtar, det ska bli massa kul. Ayia napa, sunwing resort, där ska vi hålla hus i 2 veckor! :) Anyway, jag kom hem från essges för ett tag sen, har jobbat 5 timmar idag, prissatt kläder och så. Nu ska jag snart hoppa in i en dusch och fixa mig in för kvällen då jag ska vara hemma hos amy o laura med alla tjejor, ska faktiskt bli rikigt mysigt! Nej nu ska jag dra mig från datan och göra lite nytta, vem vet, det kanske kommer ett inlägg innan jag drar til vagnhärad :) ha det toppen!

Rachel Bilson , brunett eller blondin?

image32

Rachel Bilson har gått och blivit blondin nu som många av er kanske redan vet. Jag vart väldigt förvånad när jag läste och såg det måste jag säga. Visst är hon söt som blondin med, men jag tycker deffenitivt att hon skulle ha behållt sitt bruna hår, och längden, men det är vad jag tycker. Vad tycker ni hon passar bäst som, brunett eller blondin?

Sleep time.

Efter lite krångel fram och tillbaka i bland olika bloggar så har jag kommit på att det är här jag tivs bäst trots allt :) Så jag behåller min blogg här ett tag till :) Jag har en del läsare, det är roligt:) Men jag skulle vilja att ni slänger in lite flera kommentarer när ni kikar in här, jag vet u knappt vlika det är som läser bloggen , så kommentera på ! :D
Nu ska jag dricka upp min kopp te sen blire att sussa lite så det blir i morgon,då jag ska hem till dom bästa tjejorna<3 hihi.
Sov gott :)

image31

Kaffe & musik, snart jobb.

Godmorgon, steg upp för 1 timma sen, hoppade in i en dusch och sådär. Nu sitter jag framför datan med lite musik och en kopp kaffe, inte helt fel må jag säga :) Sen klockan två så blir det att gå bort till essges och jobba till kl 18. Sen blir det hem igen och bara ta det lugnt framför datan eller tvn skulle jag tro.

Gårdagen var toppen, laura o amy kom hem så jag åkte till vagnhärad för att träffa dom, hälsa dom välkommna hem o allt :) Har saknat dom massvis ju. Stephie var oxå där:) Amy o Lauras mamma kom sen så bjöd hon oss på pizzan, tack för god mat sandra:)  Sen tog vi det bara lugnt hemma hos amy o laura:) Sen åkte jag hem vid åtta tiden o la mig i soffan nån timme sen kröp jag ner i sängen och somnade nästan direkt. Tack för en mysig dag tjejor<3

Nej nu måste jag fixa mig lite innan jag ska iväg, käka o så :) men vi hörs senare! Have a nice day=)

image28
Cypern!
1 månad o två dagar kvar, längtar!<3

Drinking a beer and have a laugh,

it's only friday once a week.

Har inte hunnit med så jätte mycket hemma eller så idag. Har jobbar 10-15, prissatt nya kläder o sånt. Sen när jag slutatde så tog jag mig en promnix ner på stan för att hätma ut ett oaker med bikini o lite nya kläder som jag och mamam beställt. Allt satt rikigt bra o jag kan verkligen säga att jag är nöjd med det jag beställt. Nu ska jag nog bara ta det lugt ett tag, sen så får vi se om jag o några vänner kanske tar någon öl tillsammans o bara har det mys eller om det blir en lugn hemma kväll med pappa o kanske ett besök hos min farmor som är själv förtillfället.. Anyway, det visar sig hur dagen kommer se ut och hur den slutar, inte sant? ;) Blire inget med vännerna i kvälls å blir det deffenitivt det i morgon! Ha en bra fredag allesammans, så uppdaterar jag nog lite senare om jag har tiden till det.

Tyvärr kan jag inte lägga in en bild på dagens outfit just nu, det går nämligen inte att lada in bilder överhuvudtaget just nu, det är nått fel på det, men det kommer nog en bild på dagensoutfit i nästa inlägg:)

Later.

Just fade away, away.

Jag känner din kalla hand mot min svala kind glömmer den aldrig, hur en tår varsamt föl ner på det dag fuktiga gräset den mörka sommarnatten minns dina ögon hur dom såg in i mig och en då brydde du dig om mig, minns hur jag log när du var hos mig du kanske inte såg mitt leende men det fans där inombords lyckan att höra din röst i mitt öra hur den sakta viskar jag älskar dig fast jag vet att detta bara är en dröm som aldrig hänt mer än i mina drömmar efter jag sett dig..

Ja, en då brydde du dig om mig. Jag kommer ihåg allt som om det vore igår. Du fick mig att gå mot ljusare tider och en hel del lycka och förhoppnigar, men det var då, nu är nu förstår du. Jag svor på allt att jag alltid skulle finnas brevid, men jag var tyvärr tvungen att bryta det för du behandlade mig inte som en vän i slutändan. Jag gav upp hoppet om våran vänskap och promenerade bort från allt för att söka mig till annat umgänge som fick mig uppåt igen, som du gjorde, inte sant? Jag ville dig inget illa, det ville jag aldrig. Men jag var tvungen att inse vad som för engångs skull var det bästa för mig, inte för dig, inte denna gång. Jag ville inte vända om och gå på det sättet som det blev för allt vart bara värre och värre genom det, men andledningen till att jag gjorde det var för jag inte hade någon som helst lust att prata med dig efter allt. Men men dagarna vart allt lugnare och det var entligen bra. Men nu hittar jag lite skrivna saker från någon, jag har en svag aning om vem det kan vara, och sen har jag läst ett par rader. Detta var inget jaghade tänkt mig att ta upp igen, men nu vart det så, efter allt jag läst. Men det blir inget mer nu, tyvärr. Jag hoppas iallafall att du får ordning på det som är galet för dig. Nu ska jag bara ta reda på mig själv och mitt liv.

image27

Underbart väder,

Vädret idag har varit toppen, jag har dock inte kunnat legat ute och solat nätt eftersom jag har jobbade 12.17 idag. Rätt tråkigt att gå inne i en klädbutik en sådan solig dag, men det är det väl för alla som jobbar eller går i skolan, när det väl är fint väder så vill man väl tillbringa dagen ute. Skönt för alla som kan det. Men i helgen, då blire allt att vara uta o sola så mycket som det bara går, om det är fint väder villsäga. Har ni några planer för helgen?
Hey, ni som läser, släng in en kommentar lite då och då, vill gärna se vilka mina läsare är ;)

image24
image25
image26

Bild 1 ; Laura o Jag
Bild 2 ; Jag o Laura
Bild 3 ; Jag o Amy


Bilder från sommaren 07 :)
Saknar sommaren o
saknar er sötisar,
kom hem nu!<3

Onsdag & bara 6 dagar kvar!

Sådär ja, fixad och klar för att snart gå till tryckeriet och sendan vidare till farmor och farfar för att äta lite lunch innan jag börjar att jobba! tiderna idag är 14-18, sen direkt efter jobbet så blir det faktiskt att åka med pappa till södertälje, ska nämligen hämta minmobil som kom dit igår nu, den har ju varit inne på lagning pga att ingen hörde vad jag sa och knapparna lossnade, hoppas bara den håller längre denna gångn, för jag tycker verkligen om mobilen hur mycket som heslt, modellen och allt, men att den går sänder gillar jag deffenitivt inte! Anway, det känns som om jag måste börja dra mig bortåt mot tryckeriet nu så vi hinner i tid till lunchen. Jag kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag börjar jobba, annars så får det bli ett lite senare i kväll då jag har tid. YAY, dom kommer hem om 6 dagar!:)<3

Over and out.

Just like before.

image23Bet you thought my world was over Bet you thought i'd crash and burn You thought i'd never pick myself  up off the floor, but baby, you were wrong..just like before.

Tisdag.

Vart på Essges idag igen 10.00-15.00, det har varit rätt lugnt där idag emot vad det brukar vara. Det kom även en försäljare idag så vi beställde lite nya kläder till butiken, rikgit söta var dom allt! Nu har jag kommiy hem och sitter mest bara här, kommer inte på nått annat speciellt som jag vill göra så det får bli att spendera tiden framför datan.

Konstigt..fick ett par kommentarerpå bdb idag på ett par gammla bilder av en anonym, undra vem det kan vara:O Jag hatar när folk skriver anonymt! www.mattsson-a.bilddagboken.se om ni vill kika in där;) Nej, nu orkar jag verkligen inte blogga mer för stunden, jag återkommer med nytt blogg inlägg lite senare. Vad tycker ni är kul att läsa i en blogg? ge mig tips!

Later!

image21

Dagens,

Dagens humör: Im happy ;D
Dagens borde: Har faktiskt inget jag behöver göra idag.
Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt!
Dagens klädsel: Lee jeans, hm, linne o en tröja fårn essges.
Dagens planer: Tare lugnt bara :P
Dagens materiella vill ha: Kontant kort o redbull =P
Dagens längtan: Att A&L ska komma hem, och sen utlandsresan i juni.
Dagens fundering: Inget speciellt faktiskt.
Dagens beroende: Cigg.
Dagens tråkigaste: Inget prison break på tv i kväll.
Dagens roligaste: Musik.
Dagens personer: Pappa o hunden.

Yay, en liten lista, alltid kul :)
Hur mår ni idag?


Måndag.

Gick upp 09.30 idag för att fixa mig inför jobbet som börjar kl 10.00. Slutar klockan 15.00 idag så det är inte en sån lång dag skönt nog :) Får se vad som händer för kul på jobbet idag då och om det kommer mycket kunder, det är alltid roligt! Nu ska jag snart springa ser till trossen och handla någon lunch till idag sen fortsätter ja vidare till jobbet, det tar ju bara 5 min för mig att ta mig dit så ;) rätt skönt! När jag har slutat jobbet så har jag ingen aning om vad som händer riktigt, kommer säkert vara lite seg efter allt beroende på hur myxket det är att göra idag så det kanske blir en liten slödag framför tv med nån bra film, pappa och någon god mat :) Anway, nu måste jag sluta blogga och fixa det sista så jag kommer iväg i tid :) Bloggar senare igen! Ha en fin måndag!

image19
125 kr, ge mig! :)

Leona Lewis måste skärpa sig? What? :O

Jag läste nyss lite på olika ställen och sen hittar jag lite om leona lewis som jag läste igenom.. The sun hade skrivit:
"Det räcker tydligen inte att vara fager som få, ha en otroligt talang och hit-singeln Bleeding love i bagaget för att slå i staterna. Nu måste Leona Lewis ligga i hårdträning för att lyckas med karriären i USA."
Och några i hennes team tycker att hon måste bli lite sexigare om hon nu skulle vilja ha en lika lång kariär som maria carey, janes jackson eller madonna så the sun tycker att leona lewis utseende måste poleras lite. Så leona lewis har anlitat en personlig tränare nu som blandannat har hjälp maria carey att tappa ett par kilon. Ibland tycker jag dom tänker så sjukt att man måste se s himla perfekt ut för att bli jätte populär eller skit. Jag tycker inte det är några fel alls på leona lewis, hon är söt och har en fin kropp, inte behöver hon väl banta? Jaja, vad tycker ni om detta?

image17

image18

Söndag

Hey everybody, sovit gott?
Vad händer en söndag som denna då? Jag har ingen anign om vad jag ska göra, det lär nog bli en lugn dag idag, rätt skönt det med, eller hur Ska nog ta och hoppa in i en dusch nu o sen blire kanske att slänga på en film eller så blire att sitta framför datan, det återstår att se.

 image16

A & L , Ni är saknade, kom hem!<3



Att krypa ner i sängen vore inte fel.

Jag tycker dagen har varit lång.. har ändå mest settat här, beställt bikini och sånt. Var ute en och hjälpte mamma lite i landet, men det var inte mycket, inte precis min grej och hålla på med sånt, haha. Sen har jag bara settat hemma med mamsi och hennes sambo tommy och kollat på tv och ätit gott :) Nu blire allt att stänga av datorn och prata med mamsi och tommy lite och sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Så detta blir sista inlägget för idag, återkommer imorgon, nya dag, nya tankar och händelser! Ta hand om er och sussa gott.

image15

Nått ni sulle använda?

image11image12

Stringbyxorna har kommit!
Första bilden är ju ett par vanliga jeans med ett par string som syns.
Men sen den andra bilden är det ett par jeans med inbyggda string.
Då menar dom på att byxorna slipper åka ner o visa stringen, nu visas
dom av sig självt och byxorna sitter uppe. Dom här byxorna har nyrligen
gjort succé i brasilien och nu i sommar ska dom lanseras i storbritanien och
förvantas att bli lika populära där. Är detta någon ni skulle kunna sätta på er?
Jag skulle dräemot aldrig ta på mig ett par sådana byxor, inte en chans!

http://www.youtube.com/watch?v=UWWmlHLHXEk
Kika på det där ;) jag gillar't <3

Sådär ja, beställt och klart!

image4image5
Denna söta bikini fast i den ljusblå/vita färgen 159 kr

image6
Och även denna gulliga bikini som oxå kostade 159 kr

image7
Hittade även en del söta underkläder, beställde denna för 109 kr

image8
Och titta klänningen, snart är den min. Bara 98 kr

image10
Sen så passade jag på att hanlda dessa brillor, 79.50 kr

Jag är verkligen nöjd men allt jag beställt idag, nu är det bara och
vänta på att dom kommer hem till mig oxå ;) Hoppas allt passar bra
och att det sitter bra så jag slipper skicka tillbaka o byta o sånt,
det är bara jobbigt. Men vi hoppas på det bästa, right?
Vad tycker ni läsare om dessa söta plagg?

En liten presentation.

Efetrsom att bloggen är ny och folk kanske inte rikgit vet vem jag är så tänkte jag att jag skulle skriva en liten kort presentation om mig själv, men förvänta er inge stort för nu blire bara lite, sen får ni veta mer om mig, mitt liv, vad jag tycke osv i andra inlägg, tänker i nte ta allt på samma gång så:)

Namn: Anette Elisabeth Mattsson.
Kallas: Nettan.
Ålder: 17 blir 18 i år.
Klädstil: Tunika, klänningar, byxor osv.
Intressen: Vänner, familj, myskvällar, partyn.
Singel: Japp, sen 3 månader tillbaka.
Ögonfärg: Blå grön.
Familj: Mamma, pappa, lillebror, o mammas nya kille tommy.
Djur: 5 katter hos mamma, 1 hund hos pappa.

Jaja, det var lite smått :) Orkar inte skriva mycket mer nu, för jag ska nämligen kika runt lite på bekini nu som jag tänkte beställa idag eftersom det är ca 1½ månad kvar tills jag åker utomlands med familjen, ska bli underbart!
Bloggar senare så får ni nog se vad jag beställt oxå :) Have a nice day people:)



Later!

Hey, ny blogg.

image2
Nu mer hittar ni mig på denna blogg adress, kännde för
att börja om på nytt ännu en gång, tröttnade helt och hållet på den andra bloggen, så det var inte längre kul att blogga om dagarna, så nu gör vi ett nytt försökt med bloggandet.. Ge mig gärna förlag på vad ni skulle vilja läsa om :)

/Nettan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0